+387 37 316 364   |   info@cavkunovic-trade.ba
Radno vrijeme: 07:30 - 17:00  | Nedjelja: 08:00 - 15:00

Benzinska pumpa u Bos.Krupi

Benzinska pumpa u Bos.Krupi

Čavkunović-Trade doo. je registrovani uvoznik nafte i naftnih derivata na području USK-a.

Evropsku kvalitetu osiguravamo uvozom derivata putem partnerstva sa zemljama evropske unije. Naš siguran i pouzdan partner je PETROL Ljubljana Slovenija. Motorna ulja svih vrsta poznatih svjedskih proizvođača kao što su Shell, Castrol, Elf, BP, INA, Olma, Modriča potražite u našoj ponudi. Ulja i maziva možete kupovati u svim količinama i pakovanjima.

U ponudi imamo ulja i maziva za radne mašine uz dostupna industrijska pakovanja.

Lož ulje spada u čistije, pouzdanije i ekonomičnije izvore energije. Namijenjeno je zagrijavanju prostorija, pripremi sanitarne tople vode i značajan je energent koji je uključen u proizvodni postupak. 

Lož ulje ekstra lako (LUEL) odlikuju jednostavna upotreba, nezahtjevno skladištenje i dobra iskoristivost energije. Prikladno je za upotrebu u domaćinstvima, kao i za veće korisnike (škole, obdaništa i preduzeća).

Za preduzeća i veće korisnike smo osigurali povoljne prodajne uslove. 

Lož ulje isporučujemo u dogovoreno vrijeme i na traženu lokaciju, u rezervoare kupaca.
Auto kozmetika renomiranih proizvođača za vaše omiljene ljubimce potažite kod nas Bosch, Lampa Italia, Arexons, Nigrin, Champions, Würth. Iz ponude izdvajamo akumulatore proizvođača topla Topla i Bosch.prodaja stanova
pik
smrtovnice
blumen
horoskop
kalkulator online
knjige pdf
cvijece
vicevi
osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški livno umrli osmrtnice grude osmrtnicama smrtovnice sarajevo smrtovnice visoko smrtovnice tuzla smrtovnice jastuci madraci cvijeće horoscope vicevi sanovnik horoskop recepti cosmetics beauty lektire lektira knjige umrli kalkulator